Related Articles

17 Responses to “Air Mani Berkualiti”

  1. Anonymous says:

    Adkah seseorg wanita berp0tensi besar untuk hamil jika pasangan memancutkn air mani ke dalam dubur isteri.

  2. LUV69 says:

    Astaga….

    Mana mungkin sang suami climax dilubang dubur isterinya, sang isteri akan hamil menghasilkan anak. Jika silap langkah keduanya akan menghasilkan penyakit Aids. Ketahuilah agama Islam melarang keras sang suami meliwat dilubang dubur isterinya. Apalagi air benih yg mengandungi benih insan itu dipancutkan pada bukan tempatnya…

    Tuhan ciptakan dubur itu sebagai tempat pembuang najis hampas makanan. Apakah manusia lebeh teruk lagi dari haiwan. Haiwan yg tak berakal pun tidak pernah menujah jubur pasangannya. Nalurinya secara tabie tahu aja menuju sasaran tepatnya. Jika manusia yg sanggup main belakang (dubur) isterinya adalah lebeh teruk dari haiwan.

    Kadang2 kita ini suka terikut2 budaya barat, kononnya sedapnya main belakang sebab dikatakan kemut keliling. Hinggakan kita tidak dapat membezakan yg mana lubang neraka dan yg mana pintu syurga…

    Sedangkan Tuhan ciptakan faraj itu lawan pasangannya adalah batang zakar, tempat nikmat berjimak pasangan suami isteri, itulah yg dinamakan syurga dunia, tempat melahirkan zuriat….

  3. eternity love says:

    saya ingin bertanya….setiap kali saya melakukan hubungan seks….fajar saya membengkak kemerah-kemerahan….sehingga mengambil masa beberapa hari untuk sembuh…..dan ia juga menghalang perhubungan seks saya……..apakah punca berlaku sedemikian??? tolonglah..

  4. Mak su says:

    Eternity Love, banyak sebab yang boleh membuat faraj anda membengkak selepas melakukan sex. diantaranya ialah:
    1. Lubang faraj yang sempit sebelah luaran saja
    2. Kemungkinan pasangan anda memnggunakan ubat rawatan samada minyak, gambir serawak, atau lain2 sebagai perangsang dan membesar dan memanjangkan zakarnya. Dan terlalu sensitif dengan kulit faraj anda. Cuba selidik.
    3. Sebaik2nya, bila kita berhubung berjimak suami isteri, janganlah ikut emosi brutal, biar dengan lemah lembut dan kasih sayang, belaian rohani. Jangan ganas2 sangat bila nak mula tu. Sebab, Ketika itu kita merancang, fikran kita mengidamkan sesuatu. Bagi suami isteri, apa matlamatnya. Nak buat zuriat bukan, tentunya nak anak2 yang baik2 dan soleh misalnya. Segala nya harus ada ada dalam perancangan. Biar segalan penuh dengan syahdu dan penuh erti kasih sayang ketika itu..Barulah semuanya sempurna. Jangan hanya nak rasa sedap je. Bila rasa sedap sangat suruh suami hentak kuat2. Tak payah gitu, cukup dengan signal dan body contact. Kalau masing2 gopoh.. ingat balik niat kita nak buat anak, keturunan yang baik..nak jantina…macam kita bawak keretalah.. sedangkan orang bawa Formula 1 pun ada guide dan perancangannya supaya tak terbabas dan kemalangan sayang oii..tapi tak pe kalau ada masaalah macam tu..guna minyak zaitun atau minyak kelapa dara je..Faraj kurang air pun mungkin boleh terjadi. Mana tau lelaki nak perempuan cuma bertahan je..akibatnya perempuan yang tanggung..cari jalan biar sama2 nak dan ada mood…selain dari tu..isteri jangan sembarangan ambil ubat perangsang..banyak bahayanya..ok.

  5. lisa says:

    kenapa suamii rajin lepak kat rumah kawan?adakah ingin mencari ketenangan luar kerana tak suka dengar leteran isteri?..nampak betul sikap tu tak matang..yaallah kurniakan aku zuriat yaallah spaya hatiku ini lebih ceria n tenang..tak de suami pun tak pa,yang penting anak la aku harapkan..aku sanggup lalui dugaan yang berat bersama2 anakku sahaja..dapat anak n cerai lagi best…buatkan aku tenang….

  6. zaidi says:

    encik mengapa air mani saya tak pancut kuat….setakat keluar sahaja

  7. zaril says:

    adakah pancut dalam dubur boleh hamil?

  8. azam ka,umpang says:

    saya ingin bertanya bagai mana kah cara2 menghalang air mani keluar dari lubang fajar??sebab sering belaku bela saya pancutkan air mani….

  9. Anonymous says:

    azam,
    untuk elakkan air mani keluar dari lubang faraj, masa dah pancut tu jangan cepat keluarkan zakar, biar zakar layu dalam faraj isteri, kalau boleh isteri kemut zakar tu. biar dalam 15 minit zakar tu rendam dalam faraj ok dah rasanya.

  10. comel says:

    Salam nk tnye kalau lelaki pncutkan air maninya ke faraj dan air mani tersebut mengalir masuk dlm faraj adakah si perempuan akan hamil?

  11. maryam says:

    Nak tanya, semasa suami kita pancut air mani, kita boleh rasa x? 2 tahun lebih kahwin tapi xpernah rasa. Kalau macam tu, suami kita adalah masalah ke? Perlu rawatan doktor X? Tapi anak dah nak masuk 2.

  12. Intan says:

    Nak bagi tau, air mani suami sebenarnya rasa agak suam-suam sikit bila dipancut pada lubang faraj. memang best dan nikmat x terkata dan masa tulah kita sebagai isteri kena kemut sekuatnya untuk batang zakar suami kita, dan tatkala tulah dia akan pancut berkali-kali air maninya untuk saya.

  13. zara says:

    salam, ini cuma untuk berkongsi pengalaman, saya dah berkahwin anak 3 dan dalam usia muda ini kami tidak melepaskan peluang untuk bersama-sama menikmati anugerah Ilahi yang dikurniakan kepada hambaNYA. dengan anugerah kesihatan yang baik ini kami sering melakukan hubungan sex demi harmoni rumahtangga. tapi dengan 3 orang anak yang ada ini rasanya sudah mencukupi untuk dididik memandangkan kos sara hidup yang tinggi. dan kami terpaksa merancang bagi mengelakan kehamilan berlaku.kami memang bahagia walaupun persetubuhan kami berlaku dengan suami tidak memancutkan air maninya kedalam lubang faraj. dan pada masa hubungan berlaku kami saling mendapat nikmat kerana suami dapat bertahan lama diranjang. apabila saya dah rasa puas kaki saya akan diangkat oleh suami kebahunya dan pada masa itulah dia akan memancutkan air maninya diantara kedua paha saya dan pancutan itu terus keperut dan kadangkala sampai kedada dan muka. memang rasa panas air maninya.bestnya.

  14. aziq says:

    mcm mne ye klau air mani sy,sy buat sndri mksd sy mcm sy kluar kn air mani sy sndri.lps tu sy minum

  15. Anonymous says:

    air mani ni blh mnum x

  16. z says:

    salam..

    skrg isteri sy dah megandung 2 bulan..masa main diranjang boleh ke saya pancut kedalam farajnya. x bahaya ke pd anak dlm kdgn tu?

  17. pengantin baru says:

    boleh ke suami pancut ke dalam faraj tapi saya tidak mahu mengandung??

Leave a Reply