Related Articles

50 Responses to “Posisi Suami DiBelakang Isteri Haram?”

  1. abdul says:

    apakah hukum jika main ikut belakang tetapi tak masuk ke dubur isteri. Cuma utk keluar mani. sbb kalau lama tak main(isteri letih) atau isteri cuti. Untuk tidak menganggunya di ambil cara ini.

  2. LUV69 says:

    Apabila sah bernikahnya pasangan sang pria dgn sang wanita, maka halallah segalanya bagi pasangan suami-isteri tersebut. Maka dlm hal berjimak, dibolehkan sang suami mendatangi sang isteri dlm apa jua fesyen lakuan sex, jika itulah jalannya utk membahagiakan pasangan masing2. Cuma ada perbuatannya yg dianggap bertertib dan ada yg dianggap tidak sopan.

    Jika sang suami mahukan fesyen doggy style, terpulanglah pada sang isteri, asalkan jangan sekali2 ditujah lubang juburnya, itu tetap haram. Fesyen “doggy style” itu memang sedap, tetapi kadang2 melucukan. Sebab apabila sang isteri menonggeng, farajnya terbuka luas. Apabila sang suami menujah kuat2, lama2, terdapat “air trapped” dlm faraj sang isteri. Itu yg kadang2 terdengar bunyi macam sang isteri bunyi terkentut, menyebabkan sang isteri rasa malu. Tak percaya…??? Cuba try pandu…

    Walau bagaimana sekali pun, adalah dilarang sama sekali main dilubang jubur sang isteri. Hukumnya haram tetap haram. Walau pun fesyen doggy style itu diharuskan, tetapi lakuannya tidak sopan dan tidak Islamic….

    Apabila sang isteri sedang uzur makan sireh mulutnya merah, adalah dilarang sang suami menggesel2 cara doggy style itu, walau pun zakarnya tidak masuk kedlm lubang jubur, cuma tujuannya utk melepaskan nafsunya sahaja. Kerana mendatangi sang isteri ketika dia sedang uzur itu adalah haram. Jika sang suami udah tak tahan sangat, ada baiknya disuruh sang isteri lancapkan saja…..

  3. Zim009 says:

    …..__¡^,^!__…..
    …(0-0*)…

  4. Eja says:

    Bla sy dn suami wat seks style doggy sdp sgt bb..bru je smlm buat..sambil jarinya mggentel kacang2 sye.tp kt lubng halal gak bkn kt dubur.x da bunyi bb sya rapatkn kaki jd faraj trkepit.dn yg best hubby x hnti lau sya x puas.mklumla sy kuat seks.sedap…

  5. fariez says:

    wah eja…

    u ni pandai betul la…
    memang best pun

  6. artie says:

    i da lama try mmg sedap, tp hubby i plk x thn, sedap sgt katenye…

  7. anne says:

    i pon klo besame,msty selitkn doggy style nie..sbb mmg best sgt trase ketat kate hubby..biasenye doggy style nie yg bwat cpt pancut sbb hubby kate stim tgk punggung n payudara begegar ble die maen laju2..yg kte pon stim lg la jd basah.. mengerang x semahunye..hehehe

  8. anne says:

    i pon klo besame,msty selitkn doggy style nie..sbb mmg best sgt trase ketat kate hubby..biasenye doggy style nie yg bwat cpt pancut sbb hubby kate stim tgk punggung n payudara begegar ble die maen laju2..yg kte pon stim lg la jd basah.. mengerang semahunye..hehehe..

  9. man says:

    sy plak x pernah buat,coz my wife x mahu…jemu gak asyik posisi biasa jer..huhu

  10. Insyirah says:

    Bagi sya doggy ni agak menyakitkn ckit. Sebab keadaan faraj mnjadi lebih ketat, tpi sya nak tahu adakah apa2 teknik yg mbuatkan ianya lebih selesa. Sebab kalo mcm stail yg biasa pun.. Bila je hubby nak tekan masuk dah terasa sakit. Nasib juga hubby faham dan buat slow. Adakah kalo belum melahirkan anak faraj akan kembali kdudukan asal? Kerana sya selalu merasakan sedikit perit pada tusukan pertma walau air dah banyak keluar.

  11. Man says:

    adakah cara terbaik untuk ajak isteri pelbagaikan teknik?Asyik same jer..

  12. syah says:

    ya ka doggy style nie sedapp…..?coz i lum penah cuba,try,test g…nk gak rase smbl goyang gentel2 kacang nie…hehe

  13. Insyirah says:

    Cuba la sex kat dalam bath tub.. Biarkan lampu agak dim light. Simpan sikit wangian and mulakan dgn urutan manje, best juga dgn technique ni…

  14. manzack says:

    eja,artie n anne wah mtap…nak try??????????

  15. mas says:

    ok ja main doggy ni mula mula tu memang la rasa sakit sikit ,tapi dah masuk habis dan hubby mula henjut sedapnya ….hemmm sedap campur senak la tapi memang sedap ……i suka ni

  16. zam says:

    teknik kamasutra lebih sedap dari doggy…cuba suruh isteri mengiring..pastu lipatkan 2-2 kaki pada perut kemudian masukkan zakar dari belakang ..macam doggy cuma dalam keadaan baring mengiring…zakar akan bergesek pada dinding faraj..lepastu pusing arah yang bertentangan pulak..sure puas..

  17. O.o says:

    tak reti bahasa ke orang kata doggy style tu haram dalam islam… adoi. ni ha dok pi cite hubungan batin antara hampa dengan suami/isteri hampa awatnya… bukan kah itu rahsia rumahtangga.. nak share pun, agak-agak sikit apa yang nak dikongsi tu.. loklaq. =.=”

  18. girlz says:

    ha2.. stuju2 dgn O.o ckp.. npe lah duk ctr hal rmh tgga ni.. ctr lucah plk 2.. mghairahkan org yg baca je.. tahu lh sdp tp agak2 lah.. tp yg x stuju knpo kata hrm? ada ulamak kata dibolehkn cuma adat je x comel cikit.. org kata kurg sopan mcm binatang sprti anjing (dog).. waallahualam..

  19. dinz says:

    memang best tapi lebih pada laki2..tak semua isteri yg best cara ni. Mana2 isteri yg best cara ni harap2 bahagia sampai akhir hayat. Jangan lupa cuba doggy style kat lain2 tempat dlm rumah/bilik contohnya dinding, sofa, rak, meja dll… tak semestinya atas katil jee…skali skala tukar tempatlaa baru tak borring.

  20. azman says:

    wife i pun suka doggie ni..slalu wt kt katil sofa n bilik air…yg best time dia kulum..sdp sgt2 kulum + lancap skali..sdp…

  21. Rita says:

    memang best dalam posisi doggy. bila hubby i henyak kuat2 rasa puas sangat. bila di pancut terasa berdas-das air. tapi tak leh lupa sekali 2 hubby i henjut laju2 tersilap termasuk kat lubang belakang. hubby i cepat2 ke bilik air basuh. last2 jadi lucu lak.perit sampai seminggu kat lubang 2.

  22. ky2011 says:

    mcm2 korg ni. Tp mmg bez skill ni

  23. ky2011 says:

    i pun mcm u rita. 1mlm i t’salah setting dgn wife kot lubang blkang. Nsib baik x msuk.. Cepat2 i bsuh snjata ni.. Fuhh..

  24. nickqlate says:

    i follow aje,,,.

  25. anti ED says:

    sadis..

  26. Lisa says:

    Style doggie ni mmg satu kemestian bg i..mmg nikmat, dah la kena enjut, lepas tu kena ramas breast n punggung lg…atas katil,sofa,tab mandi,kerusi semua dah cuba..

  27. tasya says:

    i nak try la,,tpi xde husband lgi..gian ni..melancap sorang2 je la..humpph

  28. siti says:

    i dgn hubby suka sgt style doggy ni.kebetulan i dgn hubby kuat seks.masa buat style ni,memang kitorang jadi ganas la.sambil dia henjut laju2,i pula hentakkn punggung kt batang dia.huh.best giler.hubby puji i kemut ketat sangat.lagi satu hubby i geram tgk breast i tgantung je masa ni.dia ramas sambil henjut.best sangat2

  29. men says:

    tasya jom buat…

  30. iskandar says:

    syok tu

  31. taktau says:

    apa ni. orang letak artikel yg membantu kta tuk lbh tau n faham agama, masih nak tnjuk biadap korang dengan Tuhan kat sini. skrang mang kta bleh brani cakap apa ja, brani bt apa ja yg badan ni mampu… tp klu sampai waktunya tbuh ni tak bleh nk buat apa.. tekedang atas katil tunggu mati nanti, masa tu Allah kat mulut ja la. sedar ya. tolong sedarkan diri masing2

  32. Anonymous says:

    sekali sekala hentam lubang ok ape… sodap!

  33. mohd awie says:

    klu korang nk lagi sedap, korang ambik seekor anjing, korang hentam dubur nya.. pasti enak hahah

  34. mohd says:

    lepas awak hentam jubur anjing tu, awak pergi masak campur kicap ajak sekali keluarga makan ye..

  35. Tuti Ila says:

    best gilerrr laaa dogie style .tapi hubby i ta masok dekat dubur .hubby buat dekat tempat yg same cuma cara dogie jee .mmg sedappp .mase i merengek tu .dia lagi hentak i kuat .dia lagi dayung laju laju .i mengerang lagi kuat ” ahhhhhh abangggggg pleaseeee lagi banggg ” i ckp mcm neh .mmg sedap sgttt ! Yg best hubby i ramas breast i sekali .main puting i .lagi laaa i terangkat .mmg setiap kali besame hubby akan buat cara ni .try laa u all .bestttt !

  36. zack says:

    best sgt! lg2 pompuan yang pinggang ramping n punggung besar..peh! seronok dayung sambil cekak pinggang si dia.bergetar bila langgar punggung.

  37. ariff says:

    aku hari-hari hentam lobang jubur isteri. isteri ku suka di jimak melalui jubur nya

  38. dan says:

    hari2 sakit time berak :O

  39. haji... says:

    doggy memang best..kena pulak ada cermin..tetek goyang sambil kena ramas..peh..best giler…

  40. puteri says:

    memang sedap……

  41. Tipah says:

    tipah x suka sgt main doggy sbb tak nampak muka husband……suka tengok muka husband masa tgh main…..

  42. leez says:

    time pregnant mmg slalu wat doggy, sedapp :)

  43. jess says:

    deep penetration..like so much :)

  44. DEE says:

    NAK WIFE KLIMAX MASA TUJAH HISAP DAN HISAP PUTING NYA JGN STOP
    CARA TOJAH KENA KAT PERUT BERSAMA PERUT
    WA CKP SAMPAI KLIMAK DIA

  45. ebby says:

    bini i plak ni slalu minta doggy..sblm doggy dia nk isap senjata lbh kurang 1jam,br dia rasa puas…tu pn 2nd game nak kena atas,kalo x bagi merajuk dia..

  46. fantasia says:

    suami i pula suka sgt dan selalu suruh i isap ball ball die..kalo i jilat ball ball die kaki die terangat seperti tekan cluth kereta…kalo i jilat duburnya mula lah badanye menggelek…die rasa sedap and stim kadanag2 die sengaja tenyehkan duburnya kat bibir i suruh jilat lagi…i bukan apa stim memang lah stim..sexy body suami i tapi i takut bila jilat lubang duburnye tiba2 terberak kuar tahi pulak dah hilang stim i….

  47. Anonymous says:

    isteri saye x tahan main dr belakang dia senak coz batang saye besar dan panjang

  48. ezad says:

    i dah lame nk main lubang blkg wife i tapi die tak kasi… slalu i cucuk jari hantu bile i henjut, mula2 ok tp lame2 die ckp skit. i nk jgk maen lubang blkg…

  49. farah says:

    I selepas setahun berkawin i dah mula sex lubang dubur atas suka sama suka dgn hubby.mula2 memang menyakitkn.tapi lama kelamaan makin seronok plak.macam xpuas kalau hubby x masukn zakar dia dlm dubur i bila i da klimax.

  50. wanistyle says:

    Bagaimana pula kalo suami sy terpancut di bhagian blkg adakah sy akan hamil atau tidak?

Leave a Reply